Darcovská SMS pre NIE RAKOVINE

Ružový október je mesiac boja proti rakovine prsníka. Mesiac, v ktorom sa budeme venovať nielen osvete, edukácii o tejto chorobe, ale počas neho budeme informovať okrem iného aj o stave a možnostiach liečby, o jej dostupnosti a o potrebe väčšej podpory pacientkam s rakovinou prsníka a ich rodinám.

Od dnešného dňa nám môžete pomáhať ešte intenzívnejšie, a to zaslaním darcovskej sms v tvare: DMS(medzera)POMAHAM na číslo 877 alebo príspevkom na účel verejnej zbierky ľubovoľnou sumou SK35 1100 0000 0029 4407 5295

Vďaka vašim príspevkom môžeme viac pomáhať tým, ktorí to najviac potrebujú – onkologickým pacientom v ťažkých životných situáciách. Podporte ich, podajte aj vy pomocnú ruku spoločne s našou pacientskou organizáciou NIE RAKOVINE.

ĎAKUJEME, že spolu s nami hovoríte NIE RAKOVINE PRSNÍKA!

Darcovská SMS správa je správa, ktorú zákazník prijme a ktorá je spoplatnená sumou 2 €. Obdarovaný dostane 96% ceny z každej darcovskej SMS správy. Zákazník, ktorý chce podporiť dobrú vec, musí poslať SMS správu v tvare DMS POMAHAM (DMS medzera POMAHAM) na číslo 877 spoplatnenú bežnou cenníkovou cenou operátora (O2, Orange, Telekom).

Mobilní operátori (O2, Orange, Telekom) odvádzajú 100% z každej darcovskej SMS správy.