OBLEČ SA SRDCOM, povedz aj Ty NIE RAKOVINE prsníka

Nie je to len o nás, ale aj o našich deťoch, partneroch a rodinách, o všetkých, ktorých milujeme!

Rakovina prsníka si berie za obeť každú desiatu z nás. Nevyberá si, nepýta sa, príde bez ohlásenia... Ale nie sme bezbranné. Dokážeme urobiť veľa, aby sme sa ochránili alebo ovplyvnili jej následky. Treba však mať informácie a nebáť sa! Pravidelné samovyšetrovanie prsníkov a mamografický skríning môže zachrániť až 300 žien ročne v našej krajine.

Líder zo sveta pančuchovej módy – firma BEPON – ženám naozaj rozumie a miluje ich. Preto sa rozhodli tejto životne dôležitej téme venovať všetok potrebný priestor.

S láskou k ženám navrhli exkluzívnu edíciu pančušiek, ktoré pomáhajú.
Vyrobené sú špeciálne pre RUŽOVÝ OKTÓBER.
Aktuálny elegantný srdiečkový dizajn ukrýva aj jedno ružové srdiečko -symbol lásky a podpory boja proti rakovine prsníka. Výrobca sa vzdáva zisku z predaja týchto pančušiek a venuje ho našej pacientskej organizácií NIE RAKOVINE na otvorenie novej Pacientskej poradne, kde naše edukátorky, vyliečené pacientky pomáhajú onkologickým pacientkam zvládať život a boj s rakovinou prsníka.

Ambasadorkami projektu sú šarmantná Emma Tekelyová so svojou úspešnou dcérou Emou. Obe sa podujali motivovať mamy a dcéry (ženy všetkých generácií) k prevencii.

Kampaň “Obleč sa srdcom” a povedz #NIERAKOVINEprsníka podporíte kúpou pančuchových nohavíc BEPON, ktoré nájdete tu: https://www.bepon.sk/nie-rakovine/pancuchove-nohavice-nie-rakovine

Ďakujeme za vašu podporu!