Dobrovoľník roka 2016

Pondelok 10.apríl 2017 bol pre našu pacientsku organizáciu, ktorá oslavuje 10. výročie svojej činnosti, mimoriadne VÝNIMOČNÝ.

Zástupcov neziskových organizácií nominovaných na ocenenie Dobrovoľník roka prijal prezident Andrej Kiska. Našu pacientsku organizáciu zastupovala jej zakladateľka a prezidentka Jana Pifflová Španková. Večer na oceňovaní DOBROVOĽNÍKOV ROKA 2016 sme sa spolu s Luciou Vasilkovou, Patrikom Hermanom a Bibianou Ondrejkovou tešili z udelenia ďakovného listu za významný prínos k rozvoju dobrovoľníctva od Národného dobrovoľníckeho centra a Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí.

]]> Pondelok 10.apríl 2017 bol pre našu pacientsku organizáciu, ktorá oslavuje 10. výročie svojej činnosti, mimoriadne VÝNIMOČNÝ.

Zástupcov neziskových organizácií nominovaných na ocenenie Dobrovoľník roka prijal prezident Andrej Kiska. Našu pacientsku organizáciu zastupovala jej zakladateľka a prezidentka Jana Pifflová Španková. Večer na oceňovaní DOBROVOĽNÍKOV ROKA 2016 sme sa spolu s Luciou Vasilkovou, Patrikom Hermanom a Bibianou Ondrejkovou tešili z udelenia ďakovného listu za významný prínos k rozvoju dobrovoľníctva od Národného dobrovoľníckeho centra a Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí. Poďakovanie patrí všetkým, bez ktorých by fungovanie Pacientskych poradní o.z. EUROPACOLON SLOVENSKO a NIE RAKOVINE nebolo možné.

Veľká vďaka patrí vám, NAŠI MILÍ DOBROVOĽNÍCI – všetkým, ktorí pracujú v našej organizácii - veľká vďaka za SRDCE, ktoré ponúkate na dlani - každý deň.

ĎAKUJEME #nierakovine